Skip to content
Leolux Kikko Fauteuil
Leolux Kikko Fauteuil
Vanaf 3745.-
Vergroten
  • Leolux Kikko Fauteuil
1/11
Item 1 of 11

Leolux Kikko Fauteuil

Vanaf 3745.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Leolux Kikko Fauteuil

Leolux Kikko: een multifunctioneel ontwerp van designer Hugo de Ruiter voor het Nederlandse designmerk. Deze fauteuil is door zijn flexibele rug tevens inzetbaar als comfortabele chaise longue. Door de rugleuning van de Kikko licht op te tillen, is deze 90 graden links- of rechtsom te draaien waardoor de chaise longue in een handomdraai verandert in een comfortabele zitplaats. Bij belasting van de fauteuil blokkeert de rugleuning automatisch.

Kikko van Leolux is leverbaar in tal van kleur- en materiaalcombinaties. Zo ontstaat eenvoudig een uniek ontwerp. Door deze vele opties is de Kikko volledig uni te bekleden in stof of leder maar tevens in een combinatie van beide materialen en tot een maximum van vier kleuren.

Ontdek het comfort en de eindeloze mogelijkheden van de Leolux Kikko fauteuil in onze Leolux Stores en laat u adviseren.

  • Afmetingen & details
  • Leolux Kikko fauteuil tot 1015.- voordeel
  • Bezorging & Garantie
Leolux Kikko Fauteuil
Leolux Kikko Fauteuil