Skip to content
Leolux Liliom Salontafel
Leolux Liliom Salontafel
Vanaf 650.-
Vergroten
  • Leolux Liliom Salontafel
1/21
Item 1 of 21

Leolux Liliom Salontafel

Vanaf 650.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Liliom Salontafel

Bewonder de organische vormen van de Liliom salontafel van Leolux in onze twee complete Leolux Select Stores!

Ontworpen door de Duitse designer Norbert Beck. In het ontwerpproces gebruikt hij schaalmodellen om zijn ontwerpen te kunnen laten zien, daarnaast vervaardigd hij de details van onderdelen op de ware grootte. In zijn ontwerpen draait alles om de details, net als in de organische vormen van de Leolux Liliom salontafel. Door de verschillen in groottes schuift u de tafeltjes gemakkelijk over elkaar heen, om ruimte te besparen of voor een opgeruimde aanblik.

Uitvoeringen
De Liliom salontafel is leverbaar in een driezijdige en vierzijdige vorm, in een small of XL versie. Voor het tafelblad heeft u keuze uit diverse lakkleuren, massief noten, ceramic of eiken. Het onderstel van de Leolux Liliom salontafel kan uitgevoerd worden in chroom, Satin Chrome, lak of Epoxy.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1552009
Breedte 81 cm
Hoogte 40 cm
Lengte 88 cm
Kleur grijs
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Liliom serie Bekijk ook Meer uit deze serie