Skip to content
Leolux Pallone Fauteuil
Leolux Pallone Fauteuil
Van 2135.- Voor 1499.-
Vergroten
  • Leolux Pallone Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Leolux Pallone Fauteuil

Van 2135.- Voor 1499.-
Levertijd: 8-10 weken

Actie Leolux: tot 786.- voordeel Pallone fauteuil

Tot 786.- voordeel

Profiteer nu van tot 786.- voordeel op de iconische Leolux Pallone fauteuil in diverse duo-tone stofferingen in hoogwaardig leder.

persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Pallone Fauteuil

Leolux Pallone, in uitvoering Kingfischer, is ontworpen door Roy de Scheemaker en nu aantrekkelijker dan ooit. De vriendelijke ballonfauteuil is namelijk in diverse nieuwe kleurstellingen verkrijgbaar.

Het iconische meubel is oorspronkelijk in 1989 ontworpen en onderscheiden met diverse toonaangevende awards, zoals Goed Industrieel Ontwerp en Beste Nederlandse Meubelontwerp. Speciaal voor Leolux introduceerde kunstenaar Olaf Hajek nieuwe bijzondere kleurencombinaties, geïnspireerd op de schoonheid van het vogelrijk. Pallone is uiteraard voorzien van het comfort waar het design merk bekend om staat.

De Pallone is leverbaar in diverse kleurencombinaties. In leer en stof. Het onderstel wordt geleverd in chroom, met voetjes van zwart kunststof. Ontdek de schoonheid van de Pallone fauteuil in onze Leolux Select Stores!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1557618
Breedte 86 cm
Hoogte 73 cm
Diepte 84 cm
Vorm Rond
Materiaal Leer
Materiaal onderstel Chroom
Kleur Ferrari, Black, Polar
Kleur onderstel Grijs
Merk Leolux
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer