gratis verzending vanaf € 500
Leolux Pallone Fauteuil
Leolux Pallone Fauteuil
Van 1790.- Voor 999.-
Vergroten
  • Leolux Pallone Fauteuil
1/4
Item 1 of 4

Leolux Pallone Fauteuil

Van 1790.- Voor 999.-
Levertijd: Meer dan 12 weken
Wij zijn open!

Wij zijn open!

Kom vrijblijvend langs, óf beter nog: plan een winkelbezoek met je persoonlijke Eijerkamp adviseur die je woonwensen inventariseert en alle mogelijkheden laat zien!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Leolux Pallone Fauteuil

Leolux Pallone is ontworpen door Roy de Scheemaker en nu aantrekkelijker dan ooit. De vriendelijke ballonfauteuil is namelijk in diverse nieuwe kleurstellingen verkrijgbaar.

Het iconische meubel is oorspronkelijk in 1989 ontworpen en onderscheiden met diverse toonaangevende awards, zoals Goed Industrieel Ontwerp en Beste Nederlandse Meubelontwerp. Speciaal voor Leolux introduceerde kunstenaar Olaf Hajek nieuwe bijzondere kleurencombinaties, geïnspireerd op de schoonheid van het vogelrijk. Pallone is uiteraard voorzien van het comfort waar het design merk bekend om staat.

Mogelijkheden
De Pallone is leverbaar in diverse kleurencombinaties. In leer en stof. Het onderstel wordt geleverd in chroom, met voetjes van zwart kunststof. Ontdek de schoonheid van de Pallone fauteuil in onze Leolux Select Stores!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1629615
Breedte 86 cm
Hoogte 73 cm
Diepte 84 cm
Zithoogte 41 cm
Zitdiepte 60 cm
Materiaal Leer
Kleur Olivine, Avocado, Dawn
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer