Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Leolux Papageno Fauteuil
Leolux Papageno Fauteuil
Vanaf 1815.-
Vergroten
  • Leolux Papageno Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Leolux Papageno Fauteuil

Vanaf 1815.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Eijerkamp aan huis service

Wij zijn Open!

Je bent weer van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkels! We helpen je graag om van jouw huis weer een heerlijk nieuw thuis te maken met de nieuwste woon- en slaapcollecties van 2022.

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Leolux Papageno Fauteuil

Maak kennis met de speelsheid en organische vormen van de Leolux Papageno fauteuil in onze Leolux Select Store in Veenendaal en Zutphen!

Papageno omvat al meer dan 25 jaar design historie, sinds de fauteuil in 1993 werd ontworpen door de Jan Armgardt. Kenmerkend voor zijn ontwerpen zijn de duurzaamheid en het gebruik van verschillende materialen, zoals ook zichtbaar bij de Papageno fauteuil. Opvallend detail zijn de humoristische aluminium gepolijste voetjes en de ‘staart’ aan de achterzijde van de licht verende rugleuning.

De Papageno fauteuil van Leolux is leverbaar in diverse hoogwaardige Leolux stoffen en leersoorten en diverse combinaties van bekledingen.

Bezoek onze woonwinkel en ontdek het hoogwaardige comfort en de vele uitvoeringsmogelijkheden van de Leolux Papageno fauteuil! 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1601361
Breedte 91 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 82 cm
Vorm Rond
Zithoogte 40 cm
Zitdiepte 51 cm
Materiaal Stof
Kleur Cream
Merk Leolux
Woonstijl  Design
Barcode 9900000399078
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer