• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Leolux Amulet pouf II is opvallend in zijn vormen en verhoudingen en bestaat uit verschillende facetten. Een ontwerp van Dutch designer Edward van Vliet, afgestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. In zijn ontwerpen staan onder andere 2-dimensionale patronen, contrasterende materialen en grafische elementen centraal. Hierdoor ontstaan er verrassende concepten, zoals de Amulet pouf van Leolux.

Pouf Amulet II van Leolux is zowel aan de boven- als onderzijde afgerond met facetten, aangebracht in de vorm van een siersteek, dat extra diepte krijgt door de verticale naden. Het designobject is functioneel in gebruik en kan dienen als extra zitplek of bijzettafel door de vlakke zitting.

Mogelijkheden
De Amulet pouf is leverbaar in een diameter van 48 en 80 cm met een hoogte van 40 en 47 cm. U heeft de keuze uit diverse stoffen en leersoorten naar keuze. De siersteek van de Amulet II kan zowel in contrasterende als ton-sur-ton kleur uitgevoerd worden.

Ontdek de mogelijkheden van de Amulet pouf in onze Leolux Select Stores!

Kenmerken
Artikelnummer 1544251
Hoogte 47 cm
Diameter 48 cm
Kleur Roze
Materiaal Stof
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Leolux