• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bewonder de organische vormen van de Liliom salontafel van Leolux in onze twee complete Leolux Select Stores!

Ontworpen door de Duitse designer Norbert Beck. In het ontwerpproces gebruikt hij schaalmodellen om zijn ontwerpen te kunnen laten zien, daarnaast vervaardigd hij de details van onderdelen op de ware grootte. In zijn ontwerpen draait alles om de details, net als in de organische vormen van de Leolux Liliom salontafel. Door de verschillen in groottes schuift u de tafeltjes gemakkelijk over elkaar heen, om ruimte te besparen of voor een opgeruimde aanblik.

Uitvoeringen
De Liliom salontafel is leverbaar in een driezijdige en vierzijdige vorm, in een small of XL versie. Voor het tafelblad heeft u keuze uit diverse lakkleuren, massief noten, ceramic of eiken. Het onderstel van de Leolux Liliom salontafel kan uitgevoerd worden in chroom, Satin Chrome, lak of Epoxy.

Kenmerken
Artikelnummer 1552009
Breedte 81 cm
Lengte 88 cm
Hoogte 40 cm
Kleur Grijs
Vorm Ovaal
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Leolux