• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Linteloo Hamptons bank is ontworpen door Linteloo Lab. Het ontwerp is geïnspireerd op de Hamptons lifestyle op Long Island. De bank bestaat uit verschillende modulaire elementen, een poef en armstukken die onderling in een grote verscheidenheid aan opstellingen gecombineerd kunnen worden. De designers van Linteloo Lab zijn continue bezig de grenzen van de designs te verleggen. De designers zijn er in geslaagd om steeds weer nieuwe dimensies toe te voegen aan de herkenbare Linteloo stijl. Een stijl waarin modern en leefbaar met elkaar versmelten.

Het standaard zitkussen heeft een kern van polyurethaan met daaromheen een dekbed gevuld met dons en veren. Het zitkussen is in stof rondom gestoffeerd en keerbaar. Het standaard rugkussen heeft een vulling van dons en veren gemengd met polyester staafjes voor extra volume. Op aanvraag zijn eventueel ook Dacron (anti-allergische) zit- en rugkussens leverbaar zonder meerprijs. Deze interieurs bieden u een steviger comfort.

De Linteloo Hamptons zitcombinatie heeft uitgevoerd in stof en leer een afneembare hoes. Door een eenvoudig koppelsysteem kunnen de losse elementen aan elkaar bevestigd worden.

Shop Linteloo hoekbank Hamptons online!

Kenmerken
Artikelnummer 1608841
Breedte 275 cm
Diepte 275 cm
Hoogte 67 cm
Kleur Grijs
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Linteloo