• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Met de flexibele Linteloo Madison hoekbank creëert u vele composities door de negen verschillende modulaire elementen. Ontworpen door het eigen design lab van Linteloo: met aandacht voor modern design en comfort.

De luxueuze hoekbank nodigt uit voor urenlang relaxen door het sublieme zitcomfort. Geïnspireerd op de Cosmopolitan levensstijl die men voelt en ervaart in hotels en restaurants rondom de Madison Square in New York. Bijzonder aan de bank is het combineren van de verschillende structuren in de zitvlakken, zoals een quilted patroon.

Mogelijkheden

Madison is leverbaar in diverse afmetingen, met hoge of lage armleuningen en kussens in verschillende formaten. Kies uit rijke stoffen en prachtige leersoorten voor de bekleding van de bank.

Shop Linteloo Madison hoekbank online!

Kenmerken
Artikelnummer 1608839
Breedte 315 cm
Diepte 108 cm
Hoogte 67 cm
Kleur Grijs
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Linteloo