Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
VEILIG WOONWINKELEN! Lees hier hoe wij omgaan met de aangescherpte maatregelen per 15 oktober
Linteloo Park Avenue Hoekbank
Linteloo Park Avenue Hoekbank
Vanaf 8160.-
Vergroten
  • Linteloo Park Avenue Hoekbank
1/10
Item 1 of 10

Linteloo Park Avenue Hoekbank

Vanaf 8160.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: Meer dan 6 weken
interieuradvies Eijerkamp

Interieuradvies In de winkels

Blijft het maken van de juiste keuzes lastig? Bij Eijerkamp geven we persoonlijk interieuradvies binnen elke woonstijl en ieder budget.

meer info

Eijerkamp vertelt over Linteloo Park Avenue Hoekbank

Ontdek bank Park Avenue van ontwerper Jan te Lintelo (1954) voor Linteloo. Luxe en tijdloze schoonheid komen samen in een modulair systeem dat met zijn ronde vormen en subtiele, horizontale belijning talloze mogelijkheden biedt voor een geheel eigen ontwerp.

Park Avenue van Linteloo (2019) heeft zijn naam te danken aan de luxueuze Park Avenue boulevard in New York. Een naam die geassocieerd wordt met tijdloze schoonheid en daarmee perfect aansluit bij het ontwerp van de organische gevormde en uitnodigende bank.

Met een breed scala aan rechtlijnige en rondgevormde elementen is Park Avenue van Linteloo volledig op de persoonlijke interieurwensen af te stemmen. Om het zitcomfort van de bank te verhogen zijn de modules optioneel uit te voeren met een inventief schuifsysteem om zo de zitdiepte naar wens te veranderen. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van Park Avenue van Linteloo in onze woonwinkels.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1613199
Breedte 122 cm
Hoogte 86 cm
Diepte 122 cm
Materiaal Stof
Kleur grijs
Merk Linteloo
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer