Skip to content
Linteloo Winston Bank
Linteloo Winston Bank
Vanaf 4596.-
Vergroten
  • Linteloo Winston Bank
1/10
Item 1 of 10

Linteloo Winston Bank

Vanaf 4596.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Linteloo Winston Bank

Bank Winston van het prestigieuze meubelmerk Linteloo is ontworpen door de baas van dit bedrijf: Jan te Lintelo. Deze comfortabele bank is geïnspireerd op de vriendschap die Jan te Lintelo heeft met Winston Gerschtanowitz. Beide individuen zijn gedreven in het ondernemen en genieten van het leven. De Winston zitbank is een vernieuwde versie van de allereerste klassieker van Jan te Lintelo: Easy Living. De nieuwe versie is meer voorzien van hoekige elementen in vergelijking tot de eerste klassieker, maar zeker niet minder comfortabel.

Winston is uitgevoerd met een royale zitting waarbij de wereld van stijl en een gedetailleerde afwerking perfect samen komen. De bank, handgemaakt in Italië, staat laag op z’n poten, wat zorgt voor een uitnodigend karakter. Stel deze bank geheel naar eigen wens samen op het gebied van stof- en leersoorten, afmetingen, dichtheden voor de kussens en poten. 

Vraag een offerte aan van deze elegante bank Winston van Linteloo of kom proefzitten in onze woonwinkel in Zutphen!

 
Linteloo Winston Bank
Linteloo Winston Bank

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen