Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

MBI Trading Keramische tegels

MBI Trading in Ede biedt een compleet assortiment keramische wand-, mozaïek- en vloertegels voor zowel binnen als buiten. Van badkamer tot woonkamer en van buitenterras tot zwembad: dankzij het brede aanbod vind je er tegels voor iedere woonstijl, passend bij uiteenlopende wensen.

MBI Trading

Bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal en bij CILO in Zutphen is een gedeelte van de ruime collectie van MBI Trading te bekijken. Van wandtegel tot vloertegel, gepresenteerd in diverse stijlen en uiteenlopende toepassingen. Door de praktische QR-codes bij de tegels te scannen, vind je in een handomdraai meer informatie over MBI Trading en contactgegevens voor het maken van een afspraak in de showroom in Ede waar de volledige collectie wand-, vloer- en mozaïektegels te bekijken is.

MBI Trading

Volgens de laatste trends Actueel & compleet assortiment

De collectie van MBI Trading bestaat uit keramische tegels van toonaangevende merken. Van groot formaat wand- en vloertegels tot mozaïek tegels, passend bij jouw woonstijl: van klassiek of landelijk tot industrieel en van modern tot vintage of Mediterraan. Door de laatste trends op de voet te volgen is het assortiment keramische tegels van MBI Trading altijd actueel en compleet.

Gebo tegels

Persoonlijk & professioneel Tegeladvies

Bij het kiezen van de juiste tegels voor de badkamer, woonvloer een buitenterras of zwembad komt veel kijken. Tijdens een professioneel tegeladvies nemen ze bij MBI Trading graag de tijd om jouw persoonlijke wensen in kaart te brengen en de mogelijkheden te bespreken. Of je nu stylist, aannemer of particulier bent.

Rachel Gundelach
Rachel Gundelach
MBI Trading
Contact & informatie Bezoek op afspraak

De showroom van MBI Trading in Ede is uitsluitend op afspraak te bezoeken.

Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact op met Rachel Gundelach via 06-40636668. Of mail naar rgundelach@mbi.nl.

MBI Trading
MBI Trading
MBI Trading
MBI Trading