Skip to content
Menu Harbour Eetkamerstoel
Menu Harbour Eetkamerstoel
Vergroten
  • Menu Harbour Eetkamerstoel
1/5
Item 1 of 5

Menu Harbour Eetkamerstoel

Levertijd: 6-8 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Menu Harbour Eetkamerstoel

Elegante eetkamerstoel Harbour van Menu vormt de perfecte balans tussen geometrie en organische vormen. De kunststof kuip met zijn hoge rugleuning en naar buiten staande armleuningen zorgen voor een maximale ondersteuning. Niet alleen het comfort maar ook het slanke en elegante design kenmerken het gemak van de Harbour stoel. Ideaal voor in huis maar ook geschikt in restaurants, conferentiezalen of op kantoor.

De Harbour stoel is standaard uitgevoerd met een kunststof kuip. Deze kuip is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan optioneel geleverd worden met een stoffering. Voor het onderstel heeft u de keuze uit metalen of houten poten.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1582719
Breedte 59 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 57 cm
Zithoogte 45 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Khaki
Merk Menu
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer