Skip to content
Vergroten
  • Menu Plinth Salontafel
1/11
Item 1 of 11

Menu Plinth Salontafel

Levertijd: meer dan 12 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Menu Plinth Salontafel

Salontafel Plinth van Menu: tijdloos en uiterst elegant. De veelzijdige salontafel is vervaardigd uit klassiek marmer en in iedere woonruimte een op zichzelf staand kunstwerk. Plaats Plinth horizontaal op de vloer of gebruik de designtafel verticaal als pilaar om een bijzonder kunstwerk uit te lichten.

Plinth van Menu, hier uitgevoerd in bruin-grijs marmer, is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Ontdek de mogelijkheden van Plinth in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1596742
Breedte 100 cm
Hoogte 27 cm
Diepte 60 cm
Materiaal Marmer
Kleur Brown Grey
Merk Menu
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Plinth serie Bekijk ook Meer uit deze serie