gratis verzending vanaf € 500
Menu Plinth Salontafel
Menu Plinth Salontafel
Vergroten
  • Menu Plinth Salontafel
1/8
Item 1 of 8

Menu Plinth Salontafel

Levertijd: 8-10 weken

Wij zijn open! Op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan in onze gerestylede winkels voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken voor wonen, slapen en design.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Menu Plinth Salontafel

Salontafel Plinth van Menu: tijdloos en uiterst elegant. De veelzijdige salontafel is vervaardigd uit klassiek marmer en in iedere woonruimte een op zichzelf staand kunstwerk. Plaats Plinth horizontaal op de vloer of gebruik de designtafel verticaal als pilaar om een bijzonder kunstwerk uit te lichten.

Plinth van Menu, hier uitgevoerd in bruin-grijs marmer, is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Ontdek de mogelijkheden van Plinth in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1596742
Breedte 100 cm
Hoogte 27 cm
Diepte 60 cm
Materiaal Marmer
Kleur Brown Grey
Merk Menu
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer