Skip to content
Moebe Shelving System Opbergkast
Moebe Shelving System Opbergkast
Vergroten
  • Moebe Shelving System Opbergkast
1/9
Item 1 of 9

Moebe Shelving System Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Moebe Shelving System Opbergkast

Bouw uw eigen meubel met het Shelving System van Moebe! De eenvoudige en degelijke constructie is gebaseerd op het oude basis principe van de wig waarbij wiggen de planken op hun plek houden en ze op ieder moment van de dag in hoogte verplaatst kunnen worden. Het principe van de wig draagt bij aan de stabiliteit van het systeem en maakt het mogelijk om te bouwen zonder ingewikkeld gereedschap. Dankzij de perfecte pasvorm sluiten de verschillende onderdelen naadloos op elkaar aan!

Mogelijkheden
Met het Shelving System kunt u zo hoog en breed bouwen als u wil. Tegen de muur of als roomdivider in een open ruimte, u beslist zelf waar het systeem voor mag dienen. Het systeem is standaard verkrijgbaar in de maten low, medium en large met een enkele of dubbele rij. Vervaardigd van eikenhout en leverbaar in de kleuren Oak en Black. Optioneel verkrijgbaar met extra extensies en planken.

De Tall Single Oak uitvoering zoals getoond is online te bestellen. Wilt u uw Moebe Shelving System zelf samenstellen? Kom dan langs in onze winkel in Zutphen!

Let op! Het Shelving Systeem wordt gedemonteerd bij u thuis geleverd.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1577511
Breedte 85 cm
Hoogte 200 cm
Diepte 35 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur Oak
Merk Moebe
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer