• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Deze staande spiegel van Moebe is een prachtige blikvanger op de slaapkamer, in de badkamer of op de make-up tafel. De spiegel heeft een diameter van 30 centimeter en staat in een minimalistische metalen voet, uitgevoerd in de kleur zwart. De spiegel is tevens verkrijgbaar met een diameter van 20 centimeter en met een standaard uitgevoerd in brass.

Kenmerken
Artikelnummer 1571874
Diameter 30 cm
Kleur Zwart
Vestiging Zutphen
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Moebe
Maten
Aantal
69,95