• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Eigentijdse bank Laguna van Montèl is een strakke, moderne bank met vele mogelijkheden. Deze kubistisch vormgegeven bank is verkrijgbaar in vele opstellingen: van 2,5-zitsbank tot royale hoekbank. Laguna is verrassend veelzijdig: op het eerste oog lijkt dit ontwerp eenvoudig, maar deze bank van Montèl kent diverse uitvoeringsmogelijkheden om er een eigen draai aan te geven. Zo is de bank uit te voeren met bijpassende sierkussens en is een praktische opzettafel.

Laguna is uit te voeren in vele verschillende kleuren om het ontwerp zo af te stemmen op de persoonlijke woonwensen. Ervaar het comfort en ontdek de mogelijkheden van de Laguna bank van Montèl in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Kenmerken
Artikelnummer 1613635
Breedte 246 cm
Diepte 97 cm
Hoogte 86 cm
Kleur Gold
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Montèl