• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Montèl Smile bank is een veelzijdige bank doordat het model in ieder interieur tot zijn recht komt. De bank heeft een eigen karakter omdat je kunt spelen met de opstellingen en de bekleding. De royale bank is voorzien van Koudschuim HR vulling in de rug en de zit. De poten zijn vervaardigd uit hout en in vele kleuren verkrijgbaar.

Tegen een meerprijs is een hoofdsteun verkrijgbaar. Dit zorgt voor een nog fijner comfort waardoor je uren kunt relaxen. De Smile bank is verkrijgbaar in verschillende opstellingen zoals een 2-zitsbank en 3-zitsbank, maar ook in een fauteuil en voetenbank is hij te verkrijgen.

Naast de getoonde uitvoering is de bank verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. De Montèl Smile bank is aan te passen aan je persoonlijke woonwensen. Kom proef zitten en ontdek de mogelijkheden van de Smile bank in een van onze Eijerkamp winkels.

Kenmerken
Artikelnummer 1571817
Breedte 102 cm
Lengte 236 cm
Hoogte 85 cm
Kleur Bruin
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Montèl