• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Bijzettafel Lizz van Montèl heeft een uniek design. Deze prachtige, ronde bijzettafel is vervaardigd uit keramiek en is voorzien van een zwart frame. Het patroon op de tafel wordt gekenmerkt als klassiek en is in diverse woonstijlen te integreren.

Het strakke design en de donkere kleuren van Lizz zorgen ervoor dat de bijzettafel als tijdloos wordt getypeerd. Wat opvallend is bij getoond model: de voet van Lizz is erg breed, dit zorgt ervoor dat Lizz stevig staat en dat de zwarte, brede voet opvalt bij een lichte ondergrond. Lizz is verkrijgbaar in verschillende modellen en kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden.

Kenmerken
Artikelnummer 1593297
Breedte 58 cm
Diepte 58 cm
Hoogte 43 cm
Kleur Zwart
Materiaal Keramiek
Vorm Rond
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Montèl