Skip to content
Montèl Charly Relaxfauteuil
Montèl Charly Relaxfauteuil
Vergroten
  • Montèl Charly Relaxfauteuil
1/4
Item 1 of 4

Montèl Charly Relaxfauteuil

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Montèl 15% combi-korting relaxfauteuils

Ontvang nu in onze Montèl Stores bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal bij aankoop van een bank (m.u.v. bankentoppers) 15% korting op een relaxfauteuil (m.u.v. van fauteuiltoppers) van Montèl! 

Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Montèl Charly Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Charly is een comfortabele relaxfauteuil van Montèl. De volumineuze, elegante vormen geven de fauteuil een uitnodigende uitstraling. Door middel van de verstelbare voetklep en rugleuning kan eenvoudig een zitpositie worden gekozen die volledig aansluit op persoonlijke comfortwensen.

Fauteuil Charly is uit te voeren in diverse afmetingen en te bekleden met verschillende stof- en leersoorten. Optioneel is Charly te voorzien vaneen comfortabele sta-op functie.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1576489
Breedte 79 cm
Hoogte 112 cm
Diepte 86 cm
Materiaal Leer
Kleur zwart
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer