Skip to content
Montèl Cosy Plus Hoekbank
Montèl Cosy Plus Hoekbank
Vergroten
  • Montèl Cosy Plus Hoekbank
1/19
Item 1 of 19

Montèl Cosy Plus Hoekbank

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Actie Montèl 15% combi-korting relaxfauteuils

Ontvang nu in onze Montèl Stores bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal bij aankoop van een bank (m.u.v. bankentoppers) 15% korting op een relaxfauteuil (m.u.v. van fauteuiltoppers) van Montèl! 

Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Cosy Plus Hoekbank

Met het strakke design van de Montèl Cosy Plus hoekbank geef je een moderne toevoeging aan de woonkamer! Doordat de bank hoog op z'n poten staat, blijft het geheel luchtig. Cosy Plus biedt een riant zitcomfort door de schuin geplaatste rugkussens.

De getoonde bank is bekleed met stof Fermo in de kleur 01 Natural en bestaat uit een 2,5-zits met arm rechts en een hoek met eiland links met een zwarte kunststof poot. Ook mogelijk in andere leder- en stofsoorten.

Kom proef zitten op de Montèl Cosy Plus hoekbank in onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1663097
Breedte 284 cm
Hoogte 78 cm
Diepte 240 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 59 cm
Materiaal Stof Fermo
Kleur Natural
Uitvoering Hoek Links
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Cosy Plus serie Bekijk ook Meer uit deze serie