Skip to content
Montèl Dani Relaxfauteuil
Montèl Dani Relaxfauteuil
Vergroten
  • Montèl Dani Relaxfauteuil
1/14
Item 1 of 14

Montèl Dani Relaxfauteuil

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Dani Relaxfauteuil

Relaxfauteuil Dani van Montèl is een comfortabele en moderne relaxfauteuil. De stoel is gevuld met lastilux en koudschuim, wat samen zorgt voor zachtheid én aangenaam zitcomfort. En dankzij de 2-motorige verstelling en accu verstel je de fauteuil in een handomdraai naar de gewenste positie. Het getoonde model heeft een stijlvolle duo-stoffering, maar Dani is ook verkrijgbaar in diverse andere stof- en leersoorten zodat hij volledig naar eigen woonwensen samen te stellen is!

Vraag nu een online offerte aan voor relaxfauteuil Dani van Montèl of ervaar het comfort en krijg persoonlijk advies in onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1663175
Breedte 68 cm
Hoogte 115 cm
Diepte 90 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 52 cm
Materiaal Stof Miami
Kleur Taupe
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer