Skip to content
Montèl Eagle Fauteuil
Montèl Eagle Fauteuil
Van 949.- Voor 806.65
Vergroten
  • Montèl Eagle Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Montèl Eagle Fauteuil

Van 949.- Voor 806.65
Levertijd: 3-4 weken

Actie Montèl 15% korting complete collectie

Profiteer nu in onze Montèl Stores in Eijerkamp Zutphen & Veendaal en online van 15% korting op de gehele Montèl collectie.

Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Eagle Fauteuil

Fauteuil Eagle van Montèl is een mix van bijzonder design en heerlijk comfort. Deze is gemaakt van zwart leder en beschikt over een tweepotig onderstel vervaardigd uit metaal in antraciet. Voor de vering van de stoel is er gebruik gemaakt van Nosagveren en voor de vulling voorgevormd koudschuim. Deze combinatie maakt de fauteuil tot een uniek, luxueus object in uw woning.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1606956
Breedte 62 cm
Hoogte 75 cm
Diepte 70 cm
Materiaal Leer
Kleur zwart
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer