• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De Montèl Milano bank is een prachtige tijdloze bank met functionele eigenschappen! Zo is het bankstel voorzien van een flexibel verstelbare hoofdsteun, waardoor u geniet van extra comfort. Extra handig: de USB-aansluiting die zich in de bank bevindt, voor uw mobiel of laptop!

De Milano is leverbaar in diverse uitvoeringen, in verschillende stof- en leersoorten. Deze uitvoering bestaat uit een longchair arm links + 2,5-zits arm rechts, met een diepe zit en bekleed met stof Happy in Ash Grey. De verhoogde poot van 15 cm is uitgevoerd in zwart metaal.

Kom proef zitten op de Montèl Milano bank in onze winkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1546700
Breedte 278 cm
Diepte 174 cm
Hoogte 77 cm
Kleur Grijs
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Montèl