• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Montèl Monza is een prachtige royale hoekbank met elegante details, zoals het opvallende zwarte frame. Bekleed met stof in Navy Grey en bestaande uit een 2,5-zits zonder arm, recamiere en ottomane. De bank wordt geleverd exclusief sierkussens.

Naast de getoonde uitvoering is de Monza leverbaar in diverse stofkleuren. De bijpassende sier- en rolkussens zijn mogelijk in drie verschillende afmetingen.

Kom proef zitten op de Montèl Monza in een van onze winkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1561008
Breedte 358 cm
Diepte 239 cm
Hoogte 86 cm
Kleur Grijs
Materiaal Stof
Type Elementenbank
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Montèl
Make-over vtwonen Aflevering 7 najaar 2018Aflevering 2 voorjaar 2019Aflevering 8 voorjaar 2019
1949,- Nu 1799,- Gratis verzending