Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Montèl Luce Vloerlamp
Montèl Luce Vloerlamp
Van 199.- Voor 189.05
Vergroten
  • Montèl Luce Vloerlamp
1/2
Item 1 of 2

Montèl Luce Vloerlamp

Van 199.- Voor 189.05
Levertijd: 3-4 weken

Actie Montèl Stapelkorting tot 10% korting op je aankoop

Profiteer nu in onze Montèl Stores en online van 5% korting op de complete collectie. In de winkel ontvang je zelfs tot 10% korting, bijvoorbeeld:

  • 5% korting op 1 item
  • 7,5% korting op 2 items
  • 10% korting op 3 items of meer
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Luce Vloerlamp

Vloerlamp Luce van Montèl valt op door zijn minimalistische design en organische vormen. De lamp is vervaardigd uit metaal en is afgewerkt in de kleur zwart. De lampenkap is verstelbaar, waardoor het licht gericht ingesteld kan worden. Luce wordt geleverd zonder lichtbron. Shop vloerlamp Luce van Montèl in onze woonwinkel in Veenendaal of online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1623689
Breedte 25 cm
Hoogte 45.5 cm
Diepte 129,5 cm
Materiaal Metaal
Kleur Zwart
Merk Montèl
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer