Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Montèl Moody Vloerlamp
Montèl Moody Vloerlamp
Van 199.- Voor 189.05
Vergroten
  • Montèl Moody Vloerlamp
1/4
Item 1 of 4

Montèl Moody Vloerlamp

Van 199.- Voor 189.05
Levertijd: 5-6 weken

Actie Montèl Stapelkorting tot 10% korting

Profiteer nu in onze Montèl Stores van tot 10% stapelkorting op de complete collectie. En shop het grootste gedeelte van de Montèl collectie nu met 5% korting online!

  • 5% korting op 1 Montèl meubel
  • 7,5% korting op 2 Montèl meubels
  • 10% korting op 3 Montèl meubels en meer
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Moody Vloerlamp

Eigenzinnig en elegant: vloerlamp Moody van Montèl. Deze vloerlamp is uitgevoerd met een gouden standaard die de zwarte lampenkap draagt. Deze driedelige lampenkap verspreidt het licht sfeervol in de woonruimte dankzij de drie kappen die stijlvol over elkaar heen buigen. De combinatie van de kleuren zwart en goud zorgt voor een chique uiterlijk. Moody is geheel vervaardigd uit hoogwaardig staal.

Shop vloerlamp Moody van Montèl online of bezoek onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1613213
Hoogte 149.5 cm
Materiaal Staal
Kleur Zwart
Merk Montèl
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Bekijk meer
Meer uit de Moody serie Bekijk ook Meer uit deze serie