Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Montèl Morato Fauteuil
Montèl Morato Fauteuil
Vergroten
  • Montèl Morato Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Montèl Morato Fauteuil

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Montèl Morato Fauteuil

Een stijlicoon en blikvanger in de woonruimte: fauteuil Morato van Montèl. Deze comfortabele fauteuil omarmt direct wanneer wordt plaatsgenomen en doet met zijn vlakverdeling in de zitkuip denken aan de Japanse vouwkunst origami. De fauteuil is draaibaar en naar wens uit te voeren met de zogenoemde swivelfunctie: hiermee kantelt de stoel naar achter waardoor je optimaal kunt ontspannen.

Fauteuil Morato van Montèl is verkrijgbaar in diverse kleuren en zo perfect af te stemmen op de persoonlijke interieurwensen. Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van deze veelzijdige fauteuil in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1613555
Breedte 93 cm
Hoogte 96 cm
Diepte 98 cm
Materiaal Stof
Kleur Cinnamon
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer