Skip to content
Montèl Otis Fauteuil
Montèl Otis Fauteuil
Vergroten
  • Montèl Otis Fauteuil
1/13
Item 1 of 13

Montèl Otis Fauteuil

Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Otis Fauteuil

Plof neer op de comfortabele Otis fauteuil uit de collectie van Montèl. Dankzij diverse comfortfuncties stel je de fauteuil in op jouw ideale zithouding. Zo kan de licht gekanteld worden middels de slanke gashendel aan de zijkant en is de hoofdsteun verstelbaar. 

Getoonde uitvoering van deze moderne fauteuil is voorzien van zachte beige stof in de binnenzijde en stoer bruin leder aan de buitenkant. De relaxstoel staat op een zwart metalen kruispoot. Voor nog meer comfort is de bijpassende voetenbank verkrijgbaar. 

Kom proefzitten op Montèl Otis fauteuil in onze Montèl stores in Zutphen en Veenendaal, of shop getoonde variant eenvoudig online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1665571
Breedte 78 cm
Hoogte 105 cm
Diepte 83 cm
Zithoogte 43 cm
Zitdiepte 51 cm
Materiaal Stof Alpine, Leer
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Nature, Terracotta
Kleur onderstel Zwart
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer