Skip to content
Montèl Star Dark Grey Hoekbank
Montèl Star Dark Grey Hoekbank
Vergroten
  • Montèl Star Dark Grey Hoekbank
1/3
Item 1 of 3

Montèl Star Dark Grey Hoekbank

Levertijd: 3-4 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Star Dark Grey Hoekbank

Modern en comfortabel is hoe de Montèl Star hoekbank zichzelf typeert. Een prachtige bank met aangename bollingen in de kussens en daardoor voorzien van een heerlijke zitting. De strakke lijnen die de vormgeving van de bank kenmerken worden gecombineerd met een rank, hoog onderstel. Hierdoor heeft de bank een volumineuze maar toch luchtige uitstraling.

Getoonde bank is 3,5 meter breed en in de chaise longue en dormeuse bijna 2 meter diep. Deze ruimtelijke hoekbank zorgt ervoor dat je heerlijk kunt wegkruipen. De bank heeft verschillende mogelijkheden, waardoor hij volledig naar eigen wens is aan te passen. Kies zelf de materialen en kleuren die het beste passen in jouw interieur.

Ontdek de mogelijkheden van de Star bank in een van onze Eijerkamp winkels in Zutphen en Veenendaal of shop eenvoudig online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644884
Breedte 351 cm
Hoogte 82 cm
Diepte 197 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 57 cm
Materiaal Stof
Kleur Dark Grey
Uitvoering Hoek links
Merk Montèl
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Star serie Bekijk ook Meer uit deze serie