gratis verzending vanaf € 500
Montèl Swan Vloerlamp
Montèl Swan Vloerlamp
Van 189.- Voor 179.55
Vergroten
  • Montèl Swan Vloerlamp
1/2
Item 1 of 2

Montèl Swan Vloerlamp

Van 189.- Voor 179.55
Levertijd: 3-4 weken

Actie Montèl Stapelkorting tot 10% korting op je aankoop

Profiteer nu in onze Montèl Stores en online van 5% korting op de complete collectie. In de winkel ontvang je zelfs tot 10% korting, bijvoorbeeld:

  • 5% korting op 1 item
  • 7,5% korting op 2 items
  • 10% korting op 3 items of meer

Eijerkamp vertelt over Montèl Swan Vloerlamp

Stoere vloerlamp Swan van Montel, vervaardigd uit industrieel zwart staal en rvs look past helemaal in het interieur van nu. Swan is flexibel en zijn kap is naar alle zijden verstelbaar en fixeerbaar.

De totale hoogte van Swan is 150 cm en de drie dunne poten staan op een vloerdiameter van 61 cm. De kelkvormige kap in rvs look is 28 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Voorzien van 250 cm doorzichtig snoer met voetschakelaar. Het armatuur is niet aan één plaats gebonden en kun je plaatsen in zowel kantoor, slaapkamer, woonkamer als keuken.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1522912
Breedte 26 cm
Hoogte 149 cm
Diepte 56 cm
Materiaal Metaal Nikkel
Kleur zwart
Fitting E27
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer