Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Montèl Swan Vloerlamp
Montèl Swan Vloerlamp
Vergroten
  • Montèl Swan Vloerlamp
1/2
Item 1 of 2

Montèl Swan Vloerlamp

Levertijd: 1-2 weken

Wij zijn weer open! Op afspraak

Nieuwe meubels uitzoeken? Wij staan in onze gerestylede winkels voor je klaar met de nieuwste collecties van alle bekende merken voor wonen, slapen en design.

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Swan Vloerlamp

Stoere vloerlamp Swan van Montel, vervaardigd uit industrieel zwart staal en rvs look past helemaal in het interieur van nu. Swan is flexibel en zijn kap is naar alle zijden verstelbaar en fixeerbaar.

De totale hoogte van Swan is 150 cm en de drie dunne poten staan op een vloerdiameter van 61 cm. De kelkvormige kap in rvs look is 28 cm hoog en heeft een diameter van 25 cm. Voorzien van 250 cm doorzichtig snoer met voetschakelaar. Het armatuur is niet aan één plaats gebonden en kun je plaatsen in zowel kantoor, slaapkamer, woonkamer als keuken.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1522912
Breedte 26 cm
Hoogte 149 cm
Diepte 56 cm
Materiaal Metaal Nikkel
Kleur zwart
Fitting E27
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot € 500,- berekenen we € 29,95. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice. Zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. Lees meer