gratis verzending vanaf € 500
Montèl Tuscan Graphite Hoekbank
Montèl Tuscan Graphite Hoekbank
Van 2299.- Voor 1999.-
Vergroten
  • Montèl Tuscan Graphite Hoekbank
1/3
Item 1 of 3

Montèl Tuscan Graphite Hoekbank

Van 2299.- Voor 1999.-
Levertijd: 3-4 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montèl Tuscan Graphite Hoekbank

Hoekbank Tuscan is een comfortabel zitmeubel van het merk Montèl. De hoekbank wordt gevormd door een 2-zitsbank met arm en een hoek eiland. De bank is uitgevoerd met een verstelbaar nekkussen en relaxfunctie zodat per persoon de ideale zithouding kan worden ingesteld. Het meubel wordt gedragen door blokvormige poten.

Naast de getoonde uitvoering kan hoekbank Tuscan naar wens worden samengesteld in diverse opstellingen, afmetingen, materialen en kleuren.

Ontdek alle mogelijkheden van hoekbank Tuscan door een offerte aan te vragen of shop getoond model eenvoudig online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1625441
Breedte 299 cm
Hoogte 88 cm
Materiaal Stof
Kleur Graphite
Merk Montèl
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer