Skip to content
Montèl Viano Hoekbank
Montèl Viano Hoekbank
Vergroten
  • Montèl Viano Hoekbank
1/10
Item 1 of 10

Montèl Viano Hoekbank

Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Montèl Viano Hoekbank

Hoekbank Viano uit de collectie van Montèl is de ideale basis voor ieder interieur. Door de de vaste zit- en rugkussens heeft de bank een strakke uitstraling. Het design van de Viano bank heeft zo’n tijdloos en minimalistisch design dat hij matcht met elke woonstijl. Door de royale afmetingen is getoond model geschikt voor het hele gezin, maar het zitmeubel is tevens verkrijgbaar in diverse andere opstellingen. Zo vind je altijd een variant die bij jouw woonwensen en -ruimte past.

Viano is zoals getoond uitgevoerd in een zachte stof, maar kan uiteraard ook bekleed worden met allerlei andere materialen. De bank wordt gedragen door zwart metalen design pootjes die het geheel luchtig houden. Als extraatje wordt de bank geleverd met een gratis sierkussen.

Shop hoekbank Viano uit de collectie van Montèl online of ontdek de mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1658308
Breedte 273 cm
Hoogte 82 cm
Diepte 226 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 57 cm
Materiaal Stof
Kleur Cosmo Silver
Uitvoering Hoek rechts
Merk Montèl
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer