Skip to content
Montis Vico Eetkamerstoel
Montis Vico Eetkamerstoel
Vanaf 1367.-
Vergroten
  • Montis Vico Eetkamerstoel
1/7
Item 1 of 7

Montis Vico Eetkamerstoel

Vanaf 1367.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Vico Eetkamerstoel

Montis Vico: een comfortabele en compacte eetkamerstoel naar ontwerp van designer Geert Koster (1961) voor het Dutch Design merk. Eetkamerstoel Vico is het broertje van fauteuil Enzo van Montis en kenmerkt zich door eenzelfde simplistische vormentaal. De gestroomlijnde vormgeving van de designstoel geeft Vico een elegante uitstraling. De zitting, armleuningen en versmalde hoge rugleuning van de eetkamerfauteuil lopen naadloos in elkaar over en dragen bij aan het bijzonder hoge zitcomfort van de stoel.

Eetkamerstoel Vico van Montis kent tal van mogelijkheden om het ontwerp naar eigen wens samen te stellen. Met de keuze uit diverse rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten in combinatie met diverse onderstellen, een houten vierpoet, stalen slede of aluminium draaivoet met of zonder wielen, componeer je een stoel die exact aansluit op de persoonlijke voorkeuren.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van eetkamerstoel Vico van Montis in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.