Skip to content
Montis Marvin Fauteuil
Montis Marvin Fauteuil
Vanaf 4555.-
Vergroten
  • Montis Marvin Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Montis Marvin Fauteuil

Vanaf 4555.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Marvin Fauteuil

Montis Marvin is een design fauteuil ontworpen door de Zwitserse designer Christophe Marchand in 2010 en is uitgerust met een onzichtbare relaxfunctie. Een lastige opgave, omdat deze functies vrijwel altijd zichtbaar zijn. Vandaar dat er een nieuwe techniek is bedacht, die vanuit een ander basisprincipe werkt dan de gebruikelijke systemen. De Montis Marvin wordt met twee eenvoudige koorden aan weerszijde bediend, door middel van drukcilinders kunt u de rug en voetensteun naar wens verstellen. De hoofdsteun van fauteuil Marvin heeft een geïntegreerd mechanisme. U kunt de relaxfunctie van de Montis Marvin volledig aanpassen aan uw lichaamslengte of slaapbehoefte, zo is de rug tot maximaal 22 graden traploos te verstellen. De flexibele hoofdsteun is verstelbaar in zowel een actieve als een passieve houding.

De Montis fauteuil Marvin is leverbaar met of zonder relaxfunctie. De hoofdsteun zit echter wel standaard in de design stoel verwerkt. De luie stoel is leverbaar in diverse stoffen, kleuren en materialen. De verschillende onderdelen van de fauteuil Montis Marvin hebben een zelfstandige stoffering en worden uitgevoerd volgens een vastgestelde variatie. Zo kunnen de buiten- en binnenzijde van de stoel onafhankelijk van elkaar gestoffeerd worden. Het onderstel is voorzien van een 4-poot in geborsteld aluminium, tegen meerprijs in mat zwart gepoedercoat.

Kom proef zitten op de Montis Marvin fauteuil bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!