0 items
0 items

Fauteuil Marvin Montis

Levertijd: 6 - 8 weken
Aantal
Vanaf 2326,- Gratis verzending

Contact Eijerkamp

Laagste prijsgarantie interieur
USP Sinds 1928
USP Eijerkamp 24/7 online shoppen
Persoonlijk interieuradvies
usp 55.000m2 wooninspiratie

Verzending

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd worden bedragen € 5,95.

Grote bestellingen onder € 500
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 500,- bedragen € 29,95.

Gratis verzending boven € 500
Bestellingen vanaf € 500,- worden binnen NL gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen. 

Artikelomschrijving

Montis fauteuil Marvin is een prachtige designstoel met een onzichtbare relaxfunctie. Een lastige opgave, omdat relaxfuncties vrijwel altijd zichtbaar zijn. Daarom is een nieuwe techniek bedacht, die vanuit een ander basisprincipe werkt dan de gebruikelijke systemen. Met twee eenvoudige koorden aan weerszijde worden de functies voor de rug en voetensteun bediend met drukcilinders. De hoofdsteun van de Montis Marvin heeft een geïntegreerd mechanisme. U kunt de relaxfunctie van de Marvin volledig aanpassen aan uw lichaamslengte of slaapbehoefte. De flexibele hoofdsteun is verstelbaar in een actieve of passieve houding. De Montis fauteuil Marvin is leverbaar met of zonder relaxfunctie. De hoofdsteun zit echter wel standaard in de stoel verwerkt. De stoel kan in verschillende stoffen, kleuren en materialen. De verschillende onderdelen hebben een zelfstandige stoffering en worden uitgevoerd volgens een vastgestelde variatie.

Kenmerken
Artikelnummer 1487931
Materiaal Stof
Afdeling Cilo
Afmeting CA. BxHxD 80x110x85
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Ruimte Woonkamer
Woonstijl Comfort & Relax
Merk Montis
Klanten bekeken ook