Skip to content
Montis Windy Fauteuil
Montis Windy Fauteuil
Vanaf 1550.-
Vergroten
  • Montis Windy Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Montis Windy Fauteuil

Vanaf 1550.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Windy Fauteuil

Fauteuil Windy van Montis is ontworpen door Gijs Papvoine. Zijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoudige basisvormen met een fijn lijnenspel. De bescheiden Windy fauteuil is een compact zitmeubel met een hoge holle rug wat het actieve zitcomfort benadrukt. Dankzij de hoge rug is de fauteuil uitermate geschikt voor mensen die gemakkelijk willen opstaan of lange benen hebben. Met de sierlijke geometrische bolling van volle zeilen lijkt deze fauteuil stilstaand voort te jagen.

Montis fauteuil Windy is voorzien van nosag veren en HR-schuim in de rug voor extra comfort. De fauteuil is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten met een stalen onderstel in hoogglans verchroomd. De kunststof doppen zijn beschikbaar in de kleuren violet, antraciet of transparant. Met de bijhorende poef, die perfect aansluit op de fauteuil, creëert u nog meer comfort!

Laat u adviseren over de Windy fauteuil van Montis in onze winkel in Veenendaal!