Skip to content
Montis Marvin Fauteuil
Montis Marvin Fauteuil
Vanaf 4378.-
Vergroten
  • Montis Marvin Fauteuil
1/9
Item 1 of 9

Montis Marvin Fauteuil

Vanaf 4378.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Marvin Fauteuil

Montis Marvin is een design fauteuil ontworpen door de Zwitserse designer Christophe Marchand in 2010 en is uitgerust met een onzichtbare relaxfunctie. Een lastige opgave, omdat deze functies vrijwel altijd zichtbaar zijn. Vandaar dat er een nieuwe techniek is bedacht, die vanuit een ander basisprincipe werkt dan de gebruikelijke systemen. De Montis Marvin wordt met twee eenvoudige koorden aan weerszijde bediend, door middel van drukcilinders kunt u de rug en voetensteun naar wens verstellen. De hoofdsteun van fauteuil Marvin heeft een geïntegreerd mechanisme. U kunt de relaxfunctie van de Montis Marvin volledig aanpassen aan uw lichaamslengte of slaapbehoefte, zo is de rug tot maximaal 22 graden traploos te verstellen. De flexibele hoofdsteun is verstelbaar in zowel een actieve als een passieve houding.

De Montis fauteuil Marvin is leverbaar met of zonder relaxfunctie. De hoofdsteun zit echter wel standaard in de design stoel verwerkt. De luie stoel is leverbaar in diverse stoffen, kleuren en materialen. De verschillende onderdelen van de fauteuil Montis Marvin hebben een zelfstandige stoffering en worden uitgevoerd volgens een vastgestelde variatie. Zo kunnen de buiten- en binnenzijde van de stoel onafhankelijk van elkaar gestoffeerd worden. Het onderstel is voorzien van een 4-poot in geborsteld aluminium, tegen meerprijs in mat zwart gepoedercoat.

Kom proef zitten op de Montis Marvin fauteuil bij Eijerkamp Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1567996
Breedte 80 cm
Hoogte 110 cm
Diepte 85 cm
Materiaal Stof, Leer
Kleur grijs
Merk Montis
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen