Skip to content
Montis Otis Bank
Montis Otis Bank
Vanaf 5088.-
Vergroten
  • Montis Otis Bank
1/20
Item 1 of 20

Montis Otis Bank

Vanaf 5088.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Otis Bank

Bank Otis uit de collectie van het Nederlandse design merk Montis is een ontwerp van Johan van Hengel. De Nederlandse designer is voor het ontwerp op zoek gegaan naar een combinatie tussen optimale flexibiliteit en aangenaam zitcomfort. Otis kenmerkt zich door de bijzondere armleuningen met een subtiele knik.

Mogelijkheden

Het flexibele ontwerp van deze design bank zorgt ervoor dat de bank volledig naar wens te samen te stellen is. Het zitmeubel is opgebouwd uit elementen en kan daardoor in verschillende opstellingen geleverd worden: van eenzitter tot hoekbank. Daarnaast is het mogelijk om de zitdiepte en hardheid van de kussens te bepalen (firm, medium, soft en extra soft). En indien gewenst kan het aantal zitkussens naar voorkeur aangepast worden. Uiteraard kan voor de stoffering uit diverse stof- en leersoorten gekozen worden. Voor het onderstel is er de keuze tussen zwarte designpootjes of houten poten. Door deze vele opties past de bank moeiteloos in iedere woonstijl, van modern tot klassiek.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of eens proef zitten? Kom langs in onze woonwinkel in Zutphen, waar onze Montis experts je graag alles vertellen over bank Otis van Montis!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1622784
Breedte 252 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 81 cm
Materiaal Stof
Kleur Beige
Merk Montis
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer