Skip to content
Montis Otis Bank
Montis Otis Bank
Vanaf 6090.-
Vergroten
  • Montis Otis Bank
1/20
Item 1 of 20

Montis Otis Bank

Vanaf 6090.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Montis Otis Bank

Bank Otis uit de collectie van het Nederlandse design merk Montis is een ontwerp van Johan van Hengel. De Nederlandse designer is voor het ontwerp op zoek gegaan naar een combinatie tussen optimale flexibiliteit en aangenaam zitcomfort. Otis kenmerkt zich door de bijzondere armleuningen met een subtiele knik.

Mogelijkheden

Het flexibele ontwerp van deze design bank zorgt ervoor dat de bank volledig naar wens te samen te stellen is. Het zitmeubel is opgebouwd uit elementen en kan daardoor in verschillende opstellingen geleverd worden: van eenzitter tot hoekbank. Daarnaast is het mogelijk om de zitdiepte en hardheid van de kussens te bepalen (firm, medium, soft en extra soft). En indien gewenst kan het aantal zitkussens naar voorkeur aangepast worden. Uiteraard kan voor de stoffering uit diverse stof- en leersoorten gekozen worden. Voor het onderstel is er de keuze tussen zwarte designpootjes of houten poten. Door deze vele opties past de bank moeiteloos in iedere woonstijl, van modern tot klassiek.

Benieuwd naar alle mogelijkheden of eens proef zitten? Kom langs in onze woonwinkel in Zutphen, waar onze Montis experts je graag alles vertellen over bank Otis van Montis!

Montis Otis Bank
Montis Otis Bank