Skip to content
Montis Playtime Volley Poef
Montis Playtime Volley Poef
Vergroten
  • Montis Playtime Volley Poef
1/3
Item 1 of 3

Montis Playtime Volley Poef

Levertijd: meer dan 12 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Playtime Volley Poef

De Montis Playtime Volleybal is ontworpen door Studio Job (Job Smeets en Nynke Tynagel). Een uniek designobject, maar daarnaast ook functioneel en flexibel. Zo is de Playtime van Montis ook toe te passen als zitelement! Het uitgangspunt voor dit ontwerp is het interieur dat als speeldveld dient. De romp van de bal is gevormschuimd en van polystreen, het MDF onderstel in zwart heeft een fluwelen afwerking die er voor zorgt dat de poef makkelijk verplaatst kan worden.

Deze uitvoering van de Montis Playtime wordt geleverd in de Volley, bekleed met leder in Rancho Castanya. De Playtime is ook leverbaar in de uitvoering Foot in twee verschillende kleuren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1535721
Breedte 50 cm
Hoogte 46 cm
Materiaal Leer
Kleur bruin
Merk Montis
Woonstijl  Modern
Barcode 9900000327293

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer