Skip to content
Montis Vico Lazy Fauteuil
Montis Vico Lazy Fauteuil
Vanaf 1188.-
Vergroten
  • Montis Vico Lazy Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Montis Vico Lazy Fauteuil

Vanaf 1188.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Vico Lazy Fauteuil

Fauteuil Vico Lazy is het ‘zusje’ van eetkamerstoel Vico, maar is net zo imponerend als de eetstoel. Geert Koster, woonachtig in Italië en beoefent zijn passie uit in zijn eigen studio in Milaan, heeft Vico Lazy fauteuil in 2021 ontworpen. Voor elk nieuw project vormt het experimenteren met nieuwe materialen en technologieën de basis.

Relaxstoel Vico Lazy is een compacte fauteuil met lage zit waarbij de stoel je subtiel omarmt. Kies uit een verlaagde of gekantelde noten- of eikenhouten onderstel en uit talloze kleuren voor de zitting. Hierdoor voelt relaxstoel Vico Lazy zich thuis in iedere omgeving. 

Ontdek de mogelijkheden van fauteuil Vico Lazy uit de collectie in de toonaangevende Montis Studio bij CILO in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1631703
Breedte 59 cm
Hoogte 81 cm
Diepte 70 cm
Zithoogte 45 cm
Hoogte armleuning 55 cm
Materiaal Stof
Merk Montis
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer