Skip to content
Montis Windy Fauteuil
Montis Windy Fauteuil
Vanaf 1550.-
Vergroten
  • Montis Windy Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Montis Windy Fauteuil

Vanaf 1550.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Montis Windy Fauteuil

Fauteuil Windy van Montis is ontworpen door Gijs Papvoine. Zijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoudige basisvormen met een fijn lijnenspel. De bescheiden Windy fauteuil is een compact zitmeubel met een hoge holle rug wat het actieve zitcomfort benadrukt. Dankzij de hoge rug is de fauteuil uitermate geschikt voor mensen die gemakkelijk willen opstaan of lange benen hebben. Met de sierlijke geometrische bolling van volle zeilen lijkt deze fauteuil stilstaand voort te jagen.

Montis fauteuil Windy is voorzien van nosag veren en HR-schuim in de rug voor extra comfort. De fauteuil is verkrijgbaar in diverse stof- en leersoorten met een stalen onderstel in hoogglans verchroomd. De kunststof doppen zijn beschikbaar in de kleuren violet, antraciet of transparant. Met de bijhorende poef, die perfect aansluit op de fauteuil, creëert u nog meer comfort!

Laat u adviseren over de Windy fauteuil van Montis in onze winkel in Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568040
Breedte 70 cm
Hoogte 90 cm
Diepte 80 cm
Materiaal Stof
Kleur Beige
Merk Montis
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer