• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

De tijd controleren zal nooit meer hetzelfde zijn met deze speelse interpretatie van dit  oud Frankisch meubelstuk. Door het behoud van alle schoonheid en eigenheid is de handgeschilderde Altdeutsche Clock van Studio Job design een prachtstuk voor in uw interieur. Een Studio Job souvenir is verborgen in een geheim vak in de klok, een schat die de moeite waard is om te zoeken.

Afmetingen Moooi Altdeutsche clock:
Hoogte: 195 cm
Breedte: 52 cm
Diepte: 32 cm

Moooi levert een grote diversiteit aan meubelen, verlichting en accessoires. CILO is dealer van het exclusieve merk Moooi en kan ieder gewenst model van dit merk aan u leveren. Vindt u het gewenste model niet op onze site?  Neemt u dan contact met ons op via e-mail of telefoonnummer 0575-583656 (tijdens openingstijden). Onze interieurspecialisten voorzien u graag van vrijblijvende informatie.

Kenmerken
Artikelnummer 1439343
Kleur Wit
Afmeting CA. BxHxD 52x195x32
Ruimte Woonaccessoires
Andere afmeting mogelijk? Nee
Andere kleur mogelijk? Nee
Ander materiaal mogelijk? Nee
Merk Moooi