• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

2,5-Zitsbank Bacio van Movani is opvallend door de bijzondere arm- en rugleuning. De ontwerper heeft zich laten inspireren door: de kus. In het Italiaans betekent dit Bacio. De compositie van de bank lijkt dan ook op armen die zich naar binnen keren. De bank is voorzien van stijvolle metalen poten en is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Met de Bacio kun je optimaal genieten van een heerlijk comfort en dat geheel in stijl. Het onderstel is vervaardigd uit metaal. Bank Bacio van Movani shop je bij Eijerkamp!

Kenmerken
Artikelnummer 1595564
Breedte 200 cm
Diepte 93 cm
Hoogte 84 cm
Kleur Bruin
Materiaal Leer
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Movani