• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Move van Movani is een stijlvolle bank met een comfortabele zit. De brede armleuningen met een bolling aan beide zijden en het opvallend vormgegeven zwarte onderstel, geven het moderne bankstel een speelse uitstraling.

Mogelijkheden
Bankstel Move is leverbaar in diverse afmetingen en stof- en leersoorten.

Kom proef zitten op de Movani Move bank in een van onze winkels!

Kenmerken
Artikelnummer 1555999
Breedte 244 cm
Diepte 90 cm
Hoogte 80 cm
Kleur Lichtgroen
Materiaal Stof
Ruimte Woonkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Movani
Make-over vtwonen Aflevering 3 winter 2018