Skip to content
Movani Dito Bank
Movani Dito Bank
Van 2763.- Voor 2299.-
Vergroten
  • Movani Dito Bank
1/4
Item 1 of 4

Movani Dito Bank

Van 2763.- Voor 2299.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Movani Dito Bank

Dito 3, 5-zitsbank is een prachtig meubel uit de collectie van Movani. Dito heeft een royaal zitoppervlak waardoor je genoeg ruimte hebt om heerlijk te relaxen. Het strakke design en de unieke poten van deze bank zorgen ervoor dat hij makkelijk te integreren is in diverse woonstijlen. De brede armleuningen en het zwarte onderstel gegeven het moderne bankstel een fraaie uitstraling.

Naast getoond model: de 3, 5-zitsbank, is Dito ook verkrijgbaar in een 1, 5-zitsbank. Je hebt de mogelijkheid om de bank naar wens samen te stellen. Vanaf de 3, 5-zitsbank wordt er een middenpoot toegevoegd. Getoond model is vervaardigd uit stof in de kleur ashgrey.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1597200
Breedte 240 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 91 cm
Materiaal Stof
Kleur Donkergrijs
Merk Movani
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer