Skip to content
Movani Levanto Zitbank
Movani Levanto Zitbank
Van 2381.- Voor 1699.-
Vergroten
  • Movani Levanto Zitbank
1/2
Item 1 of 2

Movani Levanto Zitbank

Van 2381.- Voor 1699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Movani Levanto Zitbank

Bank Levanto is een comfortabele bank uit de collectie van Movani. De afgeronde armleuningen maken het zitcomfort van deze bank zeer aangenaam zonder dat extra ondersteuning van losse kussens nodig is. De strakke lijnen in combinatie met de ranke zwarte poten en uitgesproken groene stof geven de Levanto een moderne en eigentijdse uitstraling waardoor de bank eenvoudig te combineren is in diverse woonstijlen.

Bank Levanto van Movani is leverbaar in diverse afmetingen, stoffen en kleuren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1639851
Breedte 230 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 90 cm
Zithoogte 44 cm
Zitdiepte 55 cm
Materiaal Stof
Kleur Groen
Merk Movani
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer