Skip to content
Movani Move Bank
Movani Move Bank
Van 2642.- Voor 2199.-
Vergroten
  • Movani Move Bank
1/4
Item 1 of 4

Movani Move Bank

Van 2642.- Voor 2199.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Movani Move Bank

Move van Movani is een stijlvolle bank met een comfortabele zit. De brede armleuningen met een bolling aan beide zijden en het opvallend vormgegeven zwarte onderstel, geven het moderne bankstel een speelse uitstraling.

Mogelijkheden
Bankstel Move is leverbaar in diverse afmetingen en stof- en leersoorten.

Kom proef zitten op de Movani Move bank in een van onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1555999
Breedte 244 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 90 cm
Materiaal Stof
Kleur Lichtgroen
Merk Movani
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer