Skip to content
Muuto Airy Salontafel
Muuto Airy Salontafel
Vergroten
  • Muuto Airy Salontafel
1/9
Item 1 of 9

Muuto Airy Salontafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Muuto Airy Salontafel

Muuto salontafel Airy valt op door zijn bijzondere ranke en elegante design. Airy heeft zijn naam te danken aan het slanke metalen frame waar het tafelblad op steunt: door de simplistische lijnen lijkt het tafelblad te zweven in de ruimte.

Het tafelblad is vervaardigd uit stevig multiplex en heeft een gekleurde toplaag van nanolaminaat.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1589186
Breedte 120 cm
Hoogte 41 cm
Diepte 65 cm
Materiaal Multiplex
Kleur Off-white
Merk Muuto
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer