Skip to content
Muuto Fiber Side Wood Eetkamerstoel
Muuto Fiber Side Wood Eetkamerstoel
Vergroten
  • Muuto Fiber Side Wood Eetkamerstoel
1/6
Item 1 of 6

Muuto Fiber Side Wood Eetkamerstoel

Levertijd: 3-4 weken

Eijerkamp vertelt over Muuto Fiber Side Wood Eetkamerstoel

De Muuto Fiber Side Wood stoel is een ontwerp van Iskos-Berlin, een design duo uit Denemarken. Hun creaties worden tentoongesteld in de meest toonaangevende museums van de wereld, zoals in het Museum of Modern Art in New York.

Fiber Side Wood met een fijne zitkuip en soepele lijnen biedt een heerlijk comfort. Ontworpen vanuit de gedachte om een stoel te creëren die een maximaal gebalanceerd comfort biedt door zo min mogelijk ruimte in te nemen. Muuto Fiber Side Wood is perfect voor zowel de eetkamer of als bureaustoel in de studeerkamer!

De zitting bestaat voor 75% uit kunststof en voor 25% uit houtvezels. De houtvezels zijn van dichtbij zichtbaar zijn in de kuip, hierdoor krijgt de stoel een geheel nieuw karakter!  Het stevige onderstel is vervaardigd van eikenhout. Daarnaast is de Fiber serie leverbaar met vier verschillende onderstellen; Wood, Sled, Swivel en Tube, met een zitkuip in diverse kleuren.

Kom proef zitten op de Muuto Fiber Side Wood stoel in Zutphen of Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1530319
Breedte 51 cm
Hoogte 76.5 cm
Diepte 58 cm
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 46 cm
Hoogte armleuning 68 cm
Materiaal Kunststof
Kleur wit
Merk Muuto
Woonstijl  Scandinavisch
Barcode 5710562251066
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer